INDIAN THAI TAKEAWAY

INDIAN THAI TAKEAWAY Indian Thai Takeaway

order food online

Recentreview


4 stars out of 71 reviews
17 Aug 2019 at 14:47 Slechtste nasi die ik ooit heb gegeten!! Nasi was smakeloos en proefde oud. Daarnaast zaten er welgeteld 3 stukjes kip in. Mijn tip aan alle bestel hier nooit want het is echt zonde van uw geld
16 Aug 2019 at 0:06 Food was tasty but it took ages!! 10 minutes after the time in the Food Track had said my food was arriving, I got a notification saying my food was being prepared. I ordered my food at 21 and I got it after 22.
15 Aug 2019 at 21:27 Perfect op tijd en vriendelijke bediening. Eten was heerlijk, voor herhaling vatbaar.
10 Aug 2019 at 8:53 Loempiatjes waren slap
6 Aug 2019 at 22:39 Het was zeer lekker maar het was iets te zout. Dorst!
5 Aug 2019 at 2:15 Noedels waren echt niet lekker. Eerste en laatste keer.
28 Jul 2019 at 23:06 Was jammer, het was geen verfijnt Thais gerechtje... noodles waren spaghetti en de wok was weinig gekruid. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
27 Jul 2019 at 2:30 Super Vlug Lekker eten , goed warm En zeer vriendelijke bezorger
26 Jul 2019 at 21:29 3de bestelling op korte tijd. Ook nu weer heel tevreden. Lekker en heel warm. Snelle levering.
24 Jul 2019 at 12:45 ⭐⭐⭐⭐⭐