INDIAN THAI TAKEAWAY

INDIAN THAI TAKEAWAY Indian Thai Takeaway

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 129 reviews
11 Dec 2019 at 19:46 Vreselijk slecht eten. Veel olie, weinig vlees, groenten leken alsof ze al verteld waren, chemische smaak, de tik massala was roos van kleur!!We hebben al ons eten moeten weggooien. 60 euro in de vuilnisbak en buikpijn gekregen van het slecht eten.
9 Dec 2019 at 17:57 Food was mediocre at best.
8 Dec 2019 at 1:44 Really well spiced and good portions. Will definitely order again. Delivery time was acceptable. Food was ready to eat and was still nice and warm.
8 Dec 2019 at 0:59 Yikes
4 Dec 2019 at 20:03 Perfect food & service! The food was really good and there was more than enough Would order again!
30 Nov 2019 at 20:00 My first time using the app. I was in a hotel so the delivery guy really did need to come to Reception. But great otherwise.
30 Nov 2019 at 17:07 Eten was over het algemeen heel lekker alleen wat kleine porties. Te weinig kaas op het naanbrood. Eten was besteld tegen 18:45 en na 3 keer bellen is het eten eindelijk toegekomen om 19:51. In verband met bezorging kan dat veel beter.
30 Nov 2019 at 13:05 Zeer lekker en goed warm packing
30 Nov 2019 at 0:38 Heel lekker en warm bezorgd op tijtd
29 Nov 2019 at 11:20 Het was in orde. Lekker eten en warm bezorgd. Zelfs extra brood en rijst gekregen. Alleen de noedels vond ik droog. Ik heb al betere noedels gegeten.
28 Nov 2019 at 23:58 Super lekker eten, nog steeds zeer warm toen het in gent Beste delivery in tijden, zeker een een aanrader!
24 Nov 2019 at 21:11 Beste, het eten stemde niet overeen met hetgeen we besteld hebben. Nauwelijks vlees of groenten, bijna uitsluitend noodles en rijst. Zeer zware tegenvaller. Totaal zijn geld niet waard.